Afslibning af gulve med 100% garanti

Arbejdsbetingelser

ARBEJDSBETINGELSER

1. Afdækning:
Genstande som ikke kan lade sig flytte (f.eks. køleskabe, reoler, lamelgadiner, tv eller hvis der ikke er dør mellem rummene) samt rum der støder op til, skal kunden selv sørge for at få afdækket hvis ønsket. Kunden skal selv  sørge for at alle rummene hvori der skal afslibes gulve l være HELT ryddet for møbler. Såfremt kunden lader møbler/gardiner være hængende, er dette på eget ansvar.

2. El / Strøm:
Kunden skal selv sørge for, at der er strøm i huset/lejligheden, dvs. i de rum hvor gulvene skal slibes.

3. Rumtemperatur:
Ved udendørs temperatur under 16-18 grader, skal rummene hvor gulvbehandlingen udføres, være min. 23 C

4. Arbejdsproces:
Der må ikke være andre håndværker på arbejdsområdet, når vi udfører gulvafhøvling, afslibning og gulvbehandling. Årsagen til dette er; strøm, betrædelse af gulve, støv forsinkelse mm.

5. Vægge og fodpaneler:
Ved gulvafslibning kan der forekomme småskader/ridser på fodpaneler og vægge. Der er altid risiko for ridser og olie/lak/lud klatter på vægge, paneler og andet træværk (se ovenstående afsnit). Derfor anbefales der, at man maler en sidste gang efter gulvbehandlingen hvis omstændighederne gør, at malearbejdet ikke kan vente til efter vi har været der. Alternativt skal man pille de nuværende paneler af og sætte dem på efterfølgende.

6. Støv:
Vores maskiner opsamler en god del af støvet så det er ikke meget mere vi støver end hvad man kan forvente, når der udføres gulvarbejde. Derudover støvsuger vi ind imellem behandlingerne, men kan selvfølgelig ikke støvsuge vægge og andet træværk der er i rummet. Er der med spartelmasse eller trapper at gøre skal kunden forvente, at der vil forekomme meget støv. Afhængigt af gulvtypen kan det nogle gange støve mere end andre (se afsnit 1 om afdækning).

6. Støj og lugt:
Gener, lugt og støj kan aldrig undgås, når man har med afslibning og efterbehandling af gulve at gøre. Ved afslibning af spartelmasse, køkkenbordplader og trapper må dog støv i noget større omfang forventes.

7. Affald:
Affald samles i klare affaldssække af os men kunden skal selv sørge for at få dem smidt ud. Vi kan smide skraldet ud for kunden såfremt kunden ønsker det, men der tages separat betaling for dette.

8. Gennemslibning:
Ved fuldslibning/afslibning af lamelparket, kan der forekomme gennemslibning af slidlaget og løse parketstave.
Vores gulvfirma kan desværre ikke påtage sig ansvar af denne form for skader da det blotte øje aldrig kan se hvorvidt der vil komme gennemslibning.

9. Betaling:

Betalingen kan ske på følgende tre måder:

1)      Der er altid kontant betaling eller betaling med dankort, efter hvert udført arbejde, ude på adressen hvor arbejdet laves (ved kontant menes penge i hånden eller betaling med dankort).

2)      Hvis regningen skal betales af boligselskabet over vedligeholdelseskontoen, skal vi bruge en skriftlig bekræftelse fra boligselskabet herom. Der vil herefter blive pålagt et faktureringsgebyr.

3)      Såfremt kunden ønsker at overføre beløbet elektronisk, kan dette også gøres via bankoverførsel. Der vil i dette tilfælde blive pålagt et faktureringsgebyr. Beløbet skal overføres samme dag som arbejdet udføres, dog senest kl. 12.00. Kvittering på overførslen skal herefter sendes til vores mail.

Oprettede erhvervskunder har fra 5-30 dages kredit – der pålægges gebyr ved eftersendelse af regning.

10. Afbestillings af ordren

Afbestilling af ordren skal ske senest 48 timer inden selve gulvslibning og gulvbehandlingen starter på skrift i form af en mail sendt til info@davids-gulvafslibning.dk I dette tilfælde vil der ikke blive pålagt et afbestillingsgebyr på kr. 495. Skulle uheldet være ude og du bliver akut syg/forhindret, gør vi alt for at sælge din tid og du vil ikke betale afbestilingsgebyr. Hvis det ikke lykkes vil du blive faktureret 495 kr. Ved udeblivelse eller såfremt vi bliver brændt af på stedet, dvs. vi er kommet på adressen som aftalt, til den aftale tid, men du af ukendte årsager ikke er til stede til at lukke os ind, vil du blive faktureret med 995 kr.

 

 

 

arbejdsbetingelser

Ring til os alle ugensdage på 50151566

Arbejdsbetingelser ved gulvafslibning

 

Priser på gulvafslibning klik HER

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 12 =