Afslibning af gulve med 100% garanti

Gulvafslibning

Hvad er gulvafslibning / afslibning ?

Med en gulvafslibning/afslibning af trægulvet fjernes den nuværende overfladebehandling og man kommer dermed ned til det rene træ. Herefter kan man påføre den nye behandling som – forhåbentlig – vil vare ved i mange, mange år fremover. For at få det flotteste resultat er det derfor af nødvendighed at man gennemfører det nødvendige antal behandlinger så gulvet bliver glat og fri for den gamle behandling.
Processen

Man starter altid afslibningen med groft sandpapir til gulvafslibningen. Herefter skal man bruge finere og finere sandpapir for at udglatte overfladen (vi sliber til og med korn 120), indtil gulvet til sidst bliver helt glat. Ind imellem afslibningerne støvsuger vi for at fjerne støv så godt som vi nu kan, selvom vores maskiner opsamler ca. 98-99 % af støvet.

Gulvafslibning skal altså udføres når dine trægulve har ridser, maling, lim, plamagepletter, skjolder og vil have dem behandlet så de fremstår nye.

 

Erfaring betyder en del

Med snart 18 års erfaring inden for gulvafslibning og gulvbehandling kombineret med de nyeste teknologier, kan vi tilbyde vores kunder en de bedste løsninger. Hos Davids Gulvafslibning er alle medabejdere uddannede og professionelle gulvsliber. Vi garanterer altid for et flot resultat, og tryghed for dig som kunde – hvad enten det er en mindre opgave eller en større – alle kunder får ens behandling hos os.

Vi udfører arbejdet/gulvafslibningen til den aftalte tid med fast lav pris.

Klik HER og se vores priser på gulvafslibning og gulvafhøvling

 

Her kan i se planke gulv med hvid ludbehandling

Gulvafslibning

 

søge ord; gulvafslibning, afhøvling, afslibning, gulvsliber, gulvservice, gulvfirma, gulvmand, priser, pris, dørtrin, bordplader, lister, billig gulvafslibning, gulvslibning, lokal gulvafslibning København, Frederiksberg, hvid lud, priser.