Afslibning af gulve med 100% garanti

Gulvbehandling

 

Gulvbehandling – hvad kan jeg vælge imellem?

Til nye afslibede gulve bruges oftest en ønskede gulvbehandling som kunden foretrækker. Man kan vælge mellem lud (både natur/hvid) og sæbe, lud og olie, oliering eller lakering. Finerede gulve skal behandles med lak eller olie, det anbefaler vi altid.

  • Natur lakerede gulve fremstår lidt gullige
  • Ludbehandlede gulve fremstår naturlige og rå
  • Hvid ludbehandlede gulve fremstår rå og lyse/hvide
  • Natur oliebehandlede gulve fremstår varme og brunlige/rødlige
  • Hvid oliebehandlede gulve fremstår hvide
  • Hvid lakerede gulve fremstår hvide (her bruges min. 3 lag)

Alle behandlinger har hver deres pris dog er naturbehandlingerne uden farve samt hvid lud inkluderet i det vi kalder for en “standard behandling”.
Hvilken gulvbehandling er bedst?

Hver type overfladebehandling har sine ulemper og fordele. Det vi ville anbefale afhænger meget af kundens individuelle smag og ønske. Det er derfor en afvejning af en række forskellige egenskaber såsom slidstyrke, rengøring/vedligeholdelse, farve m.m.
Ludbehandling 

Faxe hvid ludbehandling forhindrer træets naturlige gulningsproces, derfor efterbehandler man trægulvet med enten Faxe hvid ludsæbe eller med sæbespåner der gør træet afvisende over for snavs og fedt. Faxe hvid lud er velegnet til lyst træ som gran, fyr, bøg, ask og mm.
Lak

Strong 2000 gulv lak giver ubetinget den stærkeste overflade, som ligeledes er nem at holde ren. Til gengæld skal gulvet lakeres mellem 5 & 10 års mellemrum, inden laget slides igennem. Ellers risikerer man at der vil komme misfarvning af træet på de mest belastede steder. Strong 2000 gulvlak  forhindrer trægulvet i at gulne med tiden og den fås i flere glanstrin fra mat til halvblank eller eventuelt med hvid farve.
2 komponent Bona Traffic gulv lak

Gulvbehandling

Egenskaber

Bona Traffic 2-komponent vandbaseret toplak til anvendelse de steder med ekstremt høje krav til slidstyrke og bestan- dighed mod hælemærker. Traffic anvendes til efterbehandling af massive og lamele trægulve som parketgulve, plankegulve der udsættes for meget stærk slidtage.

Olie

Med Faxe gulvolie er dit trægulv bedre rustet til hverdagens slid og snavs. Med Faxe gulvolie giver træet en varm glød og en mat overflade, som er  smudsafvisende.  Hvid Gulvolie kan bruges til lyst træ og ikke eksotisk træ, og natur gulvolie kan bruges til lyse og mørke træsorter.

 

Gulvbehandling: hvilken gulvbehandling bruder flerste?

Mest brudt gulvbehandling på bræddegulv er med Faxe hvid ludbehandling, klar mat lak, hvidpigmenteret Trip Trap hvid lak, natur lud, natur gulvoli mm.

 

 

Gulvbehandling

Gulvbehandling priser, pris på gulvbehandling, billig gulvbehandling, bedste gulvbehandling, gulvslibning