Afslibning af gulve med 100% garanti

Gulvfirma

Gulvfirma med proffesionalisme for øje

Søger du et gulvfirma til gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling, montering af lister, afslibning af køkkenborde eller dørtin?
Vi har lokale gulvslibere i dit området og kan løse alle opgaver inden for trægulve. Vores mål er at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører alt slags arbejde inden for gulve. Hvordan kan vi det? Jo, vores medarbejdere er dygtige, ansvarsbevidste, erfarne GULVfolk og kompetente. Dét kombineret med 20 års erfaring betyder med 100 % garanti godt håndværk.

Alle opgaver er gode opgaver

Vores gulvfirma prioriterer ikke opgaver, alle type opgaver anses hos os som værende gode. De tages på ligefod, underordnet om det er små eller store opgaver. Uanset om du har 10 m2 eller 500 m2 og uanset hvilken efterbehandling du vælger til dine trægulve så garanterer vi, at vi kan klare opgaven inden for to arbejdsdage. Alt arbejde tages med et smil og mødes venligt af vores medarbejdere, for vi er til for at gøre din gulve flotte.
Inden afslibningen

Inden afslibning af gulve skal slidlagets tykkelse vurderes, dermed ment om de er tykke nok og kan tåle en gulvafslibning. Trægulve af lamel med et slidlag på 3 til 5 mm kan normalt slibes op til 3 gange – vurderingen heraf tager vi fra morgenstunden af. Såfremt vi vurderer at der skal en anden behandling til vil vi ligeledes råde dig omkring dette.
Beslutning vedr. selv efterbehandlingen

Har du overvejet forskellige gulvbehandlinger men ikke kan komme videre med beslutningen omkring hvilken efterbehandling du skal vælge, er du mere end velkommen til at ringe til os direkte. Vi vil herfra vejlede dig til den optimale gulvbehandling der passer lige til dine behov og din træsort. Hvis du efter samtalen stadig er i tvivl så vær ikke nervøs, du kan sagtens vente med at beslutte dig til om morgenen når vi kommer – vi har alle typer produkter med os i varevognen.

 

Du er velkommen til at ringe til vores gulvfirma alle ugens dage på tlf. 5015 1566.

gulvfirma