Afslibning af gulve med 100% garanti

Gulvmand

Gulvmand

“GULVMAND” – et fagligt udtryk der idag desværre misbruges af mange. Alle vores gulvmænd har mange års erfaring med alle typer trægulve, og kan hjælpe dig med gulvafhøvling, gulvafslibning mm. De er ikke selvudlærte og de afprøver ikke dårlige maskiner på dine gulve. For at arbejde som en professionel gulvmand skal man have stor erfaring, have haft en god læremester og kende til alle typer trægulve. I modsat fald kan det gå hurtigt galt med gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling. 

Gulvmand udfører alle former for efterbehandlinger såsom; lakering, oliering, ludbehandling, bejdsning samt renovering af trapper, afslibning af vinduer, gulve og mm.
Skal en gulvsliber slibe mine gulve før en maler kommer til?

Ja, en gulvsliber skal altid på først og det er der adskillelige årsager til. Det er logik, at du kan afdække gulve efter vores besøg men du kan IKKE afdække dine vægge. Når en gulvsliber sliber dine gulve vil der altid være lidt støv og ridser kan forekomme på paneler (efter vi har været til med vores håndholdte maskiner). Herefter kan maleren dække gulvet af og male dine vægge samt male reperere dine paneler. Omvendt, kan en gulvmand ikke afdække dine nymalede vægge. Dermed sagt er det synd at der lægger sig et fint støvlag på dine nymalende vægge – modsat fald er det uprofesionelt af maler, at sige at de skal komme før selve gulvmanden. 
Gulvbehandling

Vi giver dig muligheden for at finde netop dét udseende der passer dig, dine gulve og dit budget. Mange kunder bliver endda overrasket, når de først har set mulighederne inden for de efterbehandlinger, som de kan vælge imellem. Mange kunder har ingen idé om, at der findes flere forskellige typer/farver af olier og lakker, som kan give gulvet det look du lige præcis søger og drømmer om. Er du i tvilv om hvilken gulvbehandling du skal vælge? Dit trægulv fortjener den bedste behandling, intet mindre. Derfor står vi altid til råd og vejledning om gulvbehandling alle ugens dage. Hvis du har brug for hjælp så ring nu på 5015 1566 eller send os en mail.
Hvor tit skal du efterbehandle dit trægulv?

Det afhænger meget af kunden og deres egenskab til at passe på deres gulve. Derudover afhænger det af hvor mange mennesker der bor i husstanden (dermed sagt hvor meget trafik der er i huset) samt hvilken efterbehandling der ligger på gulvet idag.
Hvorfor handle med os? Vi har hurtig levering, bruger kvalitetsprodukter, overholder vores aftaler indenfor den aftalte tid og er utrolig konkurrencedygtige på vores priser.

Gulvmand

gulvmand

Billig gulvmand