Afslibning af gulve med 100% garanti

Gulvservice

Gulvservice

Er du på jagt efter et godt gulvservice firma med rutinerede gulvslibere til slibning af dine gulve? Så er du kommet det rette sted. Vores gulvservice bruger de bedste og mest annerkendte gulvprudukter til efterbehandling af nyslibede trægulve.

Hvornår trænger gulvet til at blive afslibet?

Når du syns at de er kædelige, slidte, misfarvede, skæve, ridsede eller når du blot føler at gulvet skal “friskes op”.

Mange mennesker ved ikke hvordan deres gamle gulve kan komme til at se ud efter en omgang gulvslibning og efterbehandling og beslutter de derfor for, at udskifte gulvene og dermed ofre mange penge forgæves. Men det er synd for alle naturlige, originale gulve bør behandles med omhu da disse kan fremstå aller flottest og mest robust, hvis man vælger den korrekte behandling. Derfor er det vigtigt at ringe til vores gulvservice og forhøre dig omkring hvad vi kan gøre for dig og dine trægulve.
Gamle gulve kan blive nye – endda for gode til at være sande

Hvis dine gulve er massive eller finerede kan du få dem til at fremstå som nye for næsten inge penge. Hvordan de skal se ud kan kun fanasien sætte grænser for. Profesionel gulvservice med en god gulvsliber kan forvandle dine gulve til noget du ikke engang troede kunne lade sig gøre. Kvalittet kan altid betale sig, derfor skal du altid vælge den bedste gulvbehandling til dine gulve – de skal trods alt nydes i mange år fremover.

Hvad tager vores gulvservice for afslibning af gulve og herefter gulvbehandling?

En normal genemslitlig 2 værelses lejlighed i København kan for fuldslibning og standard efterbehandling (fx såsom 2 x klar mat lak to, hvid ludbehandling eller natur olie) ligger på ca. kr. 5.500,- inkl. moms. Skal du derimod have udskiftet dine gulve (hvis vi sammenligner med førnævnte eksempel) vil du lige på ca. kr. 40.000 inkl. moms. Så er du en af dem der har overvejet at udskifte gulvene istedet for at friske de gamle op med en gulvslibning? Så skal du tænke dig om igen. Det kan ende med at koste dig dyrt.

Har du flere eller fære m2 kan du klikke HER og se vores vejlidene prisliste på afslibning af gulve.

Du kan ringe til vores gulvservice firma på 5015 1566 med det samme og forhøre dig om priserne på gulvafslibning. 

gulvservice