Afslibning af gulve med 100% garanti

Maler

Maler

Vi er et team af faglærte malere og gulvsliber som kan klare store og små opgaver, der udfører alle former for gulvslibning & malerarbejde. Vi løser opgaver for både kommuner, boligforeninger, erhverv, private og ejerforeninger. Derudover kan vi også klare opgaver såfremt du har penge til gode over din vedligeholdelseskonti.
Over 36 års erfaring tilsammen

Vi udfører hovedsaligt gulvafslibning og maleropgaver for kunder på (hele) Sjælland men kan mod tillæg også køre ud i andre kredse. Vi har til sammen over 36 år erfaring med gulvfolk og malere der har været i faget i adskillelige år. Vi løser alle opgaver – indefor såvel som udenfor. Vores firma lægger stor vægt på at overholde aftaler og levere den bedste kvalitet med sans for detaljen.
Tilfredse kunder der vender tilbage

Som et professionelt malerfirma ser vi vores kunder som samarbejdspartnere, som vi altid forsøger at gøre tilfredse. Vores ambition er glade og tilfredse kunder, der kan fortælle om en god oplevelse med vores firma – dette er blandt andet opnået via den faste kundegruppe vi har der gang efter gang vender tilbage.
Samarbejde på tværs af fag

Vi har samarbejde med mange danske håndværkere og kan tilbyde en totalentreprise inden for fagene VVS,, rengøring, tømre, tømrer, elektriker, murer,  vinduespudsning og gulvmand. Vi er et professionelt malerfirma som hele tiden opdateret med de nyeste udvikling i produkter og teknikker, der lægges samtidig stor vægt på, at både  nye og gamle kunder opfatter virksomheden, vi  overholder altid  vores aftaler og afgivende tilbud.

Maler afdeling kan kontaktes alle ugens dage

Maler

Maler, maler priser, afslibning af gulve priser, afslibning af trapper, gulvmaling, montering af lister, gulvslibning, afhøvling, gulvmand